نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تهدید ترامپ به جنایت جنگی جدید علیه مردم ایران: تا ۴۸ ساعت دیگر نیروگاه‌های تامین برق خانه‌های مردم ایران را نابود می‌کنیم

تهدید ترامپ به جنایت جنگی جدید علیه مردم ایران: تا ۴۸ ساعت دیگر نیروگاه‌های تامین برق خانه‌های مردم ایران را نابود می‌کنیم رئیس جمهور آمریکا با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی تروت سوشیال تهدید کرد که ظرف ۴۸ ساعت آینده به زیرساخت‌های غیرنظامی مورد استفاده مردم ایران حمله خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 22
کد خبر: ۳۰۴۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، در چهارمین هفته از جنگ ترامپ علیه مردم ایران، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که به وضوح از توانمندی تهران در کنترل دریانوردی در خلیج فارس به رغم تلاش‌های نظامی جنایتکارانه آمریکا و اسرائیل کلافه شده‌است، تهدید کرد که زیرساخت‌های غیرنظامی ایران را هدف قرار می‌دهد.

دونالد ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی تروت سوشیال متعلق به خودش نوشت: «اگر ایران ظرف ۴۸ ساعت از همین لحظه، تنگه هرمز را به‌طور کامل و بدون تهدید بازگشایی نکند، ایالات متحده آمریکا نیروگاه‌های مختلف آنها را در هم کوبیده و نابود خواهد کرد؛ و از بزرگترین‌شان شروع می‌کند. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم. رئیس‌جمهور دونالد جی. ترامپ.»

بر اساس تهدید دونالد ترامپ، ایالات متحده آمریکا قصد دارد از بامداد روز سه‌شنبه (۳:۱۵ دقیقه بامداد به وقت تهران) زیرساخت‌های غیرنظامی تامین برق مردم ایران را هدف قرار دهد. این در حالی است که در طول سه هفته گذشته از شروع جنگ اپوزیسیون خارج از کشور ادعا می‌کردند هدف آمریکا از حمله به ایران مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران و «کمک به مردم ایران» است. این تهدید ماهیت واقعی جنگ ترامپ علیه مردم ایران را روشن می‌کند.

این اظهارات دونالد ترامپ از یک طرف تهدید به جنایت جنگی علیه مردم ایران تلقی می‌شود و در عین حال صرف بیان این اظهارات نیز از لحاظ حقوق بین‌المللی عملی مجرمانه است.

بر اساس ماده ۵۲ پروتکل اول الحاقی به کنوانسیون‌های ژنو، حملات باید صرفاً به اهداف نظامی محدود شود. زیرساخت‌های غیرنظامی (مانند نیروگاه‌ها که برق خانه‌ها، بیمارستان‌ها و سیستم‌های آب‌رسانی را تأمین می‌کنند) نباید هدف حمله قرار گیرند. در این چارچوب حمله به نیروگاه‌های غیرنظامی جنایت جنگی تلقی می‌شود.

در عین حال طبق ماده ۵۱ پروتکل اول الحاقی به کنوانسیون‌های ژنو، «اعمال یا تهدید‌هایی که هدف اصلی آنها گسترش وحشت میان جمعیت غیرنظامی باشد، ممنوع است.» زمانی که لحن تهدید به‌گونه‌ای باشد که به جای اهداف مشخص نظامی، کل زیرساخت‌های حیاتی (مانند نیروگاه‌ها) را هدف قرار دهد، این تهدید به خودی خود یک نقض حقوق بین‌الملل بشردوستانه محسوب می‌شود، زیرا هدف آن ایجاد رعب و وحشت عمومی است./ خبرآنلاین 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار